Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina?

Bun, esti din Cluj ca si mine si doresti sa inchiriezi o masina. Ce faci? Folosesti batranul “google”, care este atat de intelept incat daca vei da un search pentru “inchirieri auto cluj” iti va furniza o sumedenie de variante din care poti alege. In functie de necestitatile tale vei opta apoi pentru tipul de masina dorit. Site-urile care ofera astfel de servicii va pun la dispozitie o gama variata de masini de ultima generatie pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. 

Tine de tine cat esti dispus sa platesti pentru un astfel de serviciu, insa variante sunt si la preturi avantajoase. Alege un site care iti ofera informatii complete in legatura cu caracteristicile masinii. Nu este suficienta o poza bine facuta pentru a te convinge sa inchiriezi o masina. Trebuie sa tii cont de toate celelalte aspecte cum ar fi: numarul de km parcuri, daca toate taxele auto sunt incluse in pret (asigurare Full CASCO, RCA, Rovinieta), daca masina este dotata corespunzator (daca are cauciucuri de iarna in cazul in care o inchiriezi iarna), daca beneficiezi de asistenta telefonica in cazul in care se intampla ceva cu masina ta. In mod sigur iti doresti sa inchiriezi masina de la o firma serioasa care sa iti poata oferi asistenta la orice ora din zi, in cazul nefericit in care masina inchiriata se defecteaza din motive tehnice. Firma e obligata in acest caz sa remedieze situatia cat mai rapid, fie prin efectuarea unor reparatii sau prin schimbarea masinii defecte.
 
Cum inchiriezi o masina? Inchirierea se face pe baza Cartii de Identitate si a Permisului de Conducere in original si copie. De regula, aceste formalitati nu dureaza mai mult de 10 minute. Odata ce ti-a fost data in primire masina, ai grija sa nu ii produci cine stie ce pagube pentru ca acea garantie pe care o lasi atunci cand o inchiriezi iti poate fi retinuta in momentul in care o predai.

Un comentariu:

  1. Aveti perfecta dreptate, procesul de rent a car necesita cateva cunostinte din partea clientului pentru a fi unul de calitate.

    RăspundețiȘtergere