Cum organizam haosul din geanta unei femei?

Nimic nu poate fi mai rau decat proverbiala dezordine din geanta unei femei. Un amalgam de farduri si creme, obiecte personale, agende, incarcatoare, guma de mestecat si pastile, oglinda, bonuri de cumparaturi, parfum, bani, carduri, acte, chei diverse, etc… Cam asta ar rezulta daca cineva ar rasturna pe nepusa masa geanta unei femei. Suntem deja celebre pentru cat de bine stim sa ne descurcam in propria noastra dezordine, insa – sincer vorbind - nu e niciodata simplu sa gasesti lucrul de care ai nevoie exact in momentul in care ai cea mai mare nevoie de el. Cel mai adesea este o munca zadarnica, similara cu cea a cautatului acului in carul cu fan. Insa problema organizarii unei posete de dama se poate rezolva extrem de simplu cu cateva portofele pentru articolele personale indispensabile. Pentru ca e greu sa alegi fie si un singur lucru din noianul de mai sus de care sa te poti desparti, iata care sunt principalele elemente organizatorice care vin in ajutorul rezolvarii haosului din geanta unei doamne:

- Un portofel pentru bani si carduri (ideal ar fi sa gasesti un portofel mare, care sa cuprinda si bancnotele mai mari si care sa aiba si o sectiune pentru carduri). Pentru inspiratie in ceea ce priveste forme, culori si materiale alege http://www.kataleea.ro, locul unde cu siguranta vei gasi cateva portofele superbe, din materiale de calitate pe care sa le asortezi in functie de poseta si tinuta pentru care optezi in fiecare zi.

- Un port visit pentru cartile de vizita, atat cele personale cat si pentru cele primite din partea colaboratorilor, partenerilor sau diferitelor persoane cu care interactionezi in diverse conjuncturi.

- Un portofel cu spatiu generos, pentru farduri si cosmetice.

- Un portchei.

- Un portofel pentru pastile, daca esti genul care consuma analgezice si calmante, vitamine sau daca urmezi un tratament zilnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu