Mai mult spatiu in dressing cu saci de vidat haine

Am un secret de impartasit cu voi, doamnelor. Da, cu voi, cele care va luptati mereu cu lipsa de spatiu in dressing. Paradoxal, femeile parca zic o incantatie cand deschid sifonierul, pentru ca mereu se plang ca nu au cu ce sa se imbrace, ca si cum hainele le dispar peste noapte. Ar fi un caz fericit pe jumatate, pentru cele care se plang ca nu mai pot arunca acolo, in dressing, nici macar un ac. Ei bine, aflati ca puteti arunca acolo, inca multi saci plini cu haine. Imposibil, veti spune. Nu si daca ati descoperit saci vidat haine.

Cu ajutorul lor, veti putea economisi spatiu, prin reducerea consistenta a volumului hainelor dumnevoastra. Puneti obiectele in saci apoi eliminati aerul. Castigati in acest mod, pana la 75% din spatiu. Sunt extrem de utili si e bine sa ii aveti in casa. Va scapa de multe probleme, ba chiar si ofera hainelor o protectie sporita impotriva umezelii, murdariei, mucegaiului, animalelor de casa si moliilor. O solutie simpla si ieftina, la indemana oricui. Pentru fashionistele din voi, cele mereu in cautare de noi produse statement, de noi piese vestimentare de adaugat in garderoba, sacii de vidat sunt o salvare. De ce? Pentru ca va puteti sorta mai usor obiectele vestimentare, iar pe cele pe care nu le mai folositi atat de mult, le puteti pune in saci si astfel, puuff, magie, faceti loc pentru noi outfituri.

Stiti cu siguranta care sunt hainele de care nu va apropiati asa de des, insa de care nu sunteti dispuse sa va despartiti, pentru ca, poate va leaga niste amintiri de ele, sau poate ca, desi acum sunt mai ponosite, candva v-au facut sa straluciti. Ei bine, aici aveti noroc ca s-au inventat acesti saci vidat haine. Va simplifica viata si asa de mult complicata Si ca sa fac o remarca amuzanta, avantajul cel mai mare al folosirii sacilor de vidat consta in faptul ca hainele vor arata ca “scoase din tipla”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu