Barurile…cu vibratoare

In districtul Shibuya din Tokio exista un bar numit The Vibe Wild One, care are o filozofie unica in lume: see, touch and feel (vezi, atinge si simte). Pentru 3.000 yeni, femeile si cuplurile pot sa probeze cele peste 300 de vibratoare expuse pe zidul din spatele barului, pana la 90 de minute, in timp ce isi consuma bauturile.

Cu acces facil la statia de metrou Shibuya, barul ofera si un staff instruit sa vorbeasca engleza pentru a-i ghida pe curiosi. In apropiere este barul Love Joule, numit si primul bar de sex si dragoste dedicat exclusiv femeilor. Se spune ca e un spatiu sigur in care orice femeie poate sa discute fara inhibitii despre masturbare si viata ei sexuala. Potrivit proprietarului Megumi Nakagawa oricine intra in bar si ia un loc e liber sa discute orice despre masturbare. De vreme ce multi oameni vad in masturbarea feminina ceva misterios si tabu, nu e un subiect pe care il intalnesti discutat in mai toate barurile obisnuite. Cum era de asteptat, intrarea in bar nu este permisa barbatilor singuri.

Barbatii pot pasi in bar doar daca sunt insotiti de o femeie. Asta pentru a putea crea un spatiu propice discutiei despre masturbare si sex, subiecte tabu traditionale pentru femeile din aceasta tara. Barul a devenit deja foarte popular in randul femeilor obisnuite si pentru cele care lucreaza in industria pornografica si a filmelor pentru adulti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu