Invata, citeste, bucura-te de succes

In vremea in care a aparut, filmul “Mananca, roaga-te, iubeste” a avut un succes rasunator. Lasand la o parte toate glumele si parodiile care au derivat din acesta, pelicula mi s-a parut un adevarat succes prin conceptul si ideea pe care le sustine si le promoveaza. In primul rand, un stil de viata simplu. Bucuria adusa de niste lucruri marunte si departarea de toata agitatia aia a orasului. Dupa vizionarea filmului, am observat ca muti oameni au recunoscut ca “ar vrea si ei asta.” Ei bine, vestea cea mai buna in acest caz este ca oricine poate duce un stil de viata de genul ala, ba chiar mai bine!

Mai precis, orice persoana care viseaza sa traiasca toata viata pe o insula intr-o casuta frumoasa fara sa-si bata capul cu munca si alte programe incarcate, poate avea acest lucru. Stiu de un blogger care lucrase in domeniul bancar si pur si simplu se saturase de programul ala incarcat, de atatea numere si de mai bine de opt ore petrecute inchis intr-un birou plictisitor cu oameni pe care nu-i suporta zi de zi. Apropos, imaginandu-ti acest scenariu, cum ti se pare toata treaba asta pe care, de fapt, sute de milioane de oameni o practica pe tot parcursul vietii lor? Revenind. Omul despre care vorbeam mai sus, blogger-ul satul de o viata monotona, a pus piciorul in prag intr-o zi, si-a dat demisia, s-a mutat in Thailanda si a inceput sa traiasca din veniturile obtinute ca si freelancer. Si sa calatoreasca in toata lumea. Si sa aibe parte de cele mai frumoase si interesante experiente posibile. Cum e posibil acest lucru? In primul rand, pentru a avea libertate de miscare trebuie ca munca pe care o depui sa nu te tina intr-un loc, altfel zis, sa nu fie munca fizica. Astfel, poti fi oriunde si tot poti obtine bani.

Apoi trebuie sa inveti. Mult. Studiaza totul despre domeniul in care vrei sa te implici si despre cum poti atinge independenta financiara. Daca faci toate astea, vei ajunge sa traiesti mult, mult mai bine decat tipa aia din Mananca, roaga-te, iubeste si acest lucru este dovedit prin toti oamenii bogati care deja duc stilul de viata la care multi viseaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu