Cat costa serviciile de contabilitate


Onorariile unei firme de contabilitate variaza semnificativ in functie de complexitatea activitatii implicate. 

Ce servicii ofera o firma de contabilitate?

Daca doresti servicii contabile complete, la cel mai inalt grad de profesionalism, atunci trebuie sa alegi o echipa cu experienta relevanta in domeniul financiar, care cunoaste foarte bine legislatia. In general, serviciile contabile oferite de o firma de contabilitate sunt:

Evidenta contabila. Serviciile de evidenta contabila constau in: intocmirea corecta a documetelor primare, inregistrarea corecta, cronologic si in timp in ERP-uri performante, calculul taxelor, impozitelor si emiterea balantelor de verificare.

Salarizare si resurse umane. Aceste servicii inglobeaza de la intocmirea contractelor de munca, inregistrarea acestora in Revisal si transmiterea catre ITM, pana la calculul salariilor, a sporurilor, a concediilor sau a bonusurilor.

Certificare bilant contabil. Intocmirea si certificarea, conform legilor in vigoare, a bilantului semestrial si anual.

Consultanta financiar-contabila. Indrumare activa cu privire la modificarile legislative din domeniul financiar-contabil si din domeniul firmei contractante.
Care sunt tarifele unei firme de contabilitate?

In functie de volumul de activitate al afacerii tale, tarifele pot varia:

  • 100 lei, pentru firmele fara activitate. 
  • 150 lei, pentru firmele cu volum foarte mic de activitate, fiind incluse inregistrarea a pana la 10 documente contabile. 
  • 200 lei, pentru firmele cu volum mic de activitate, fiind incluse inregistrarea a pana la 30 documente contabile + consultanta financiar-contabila. 
  • 300 lei, pentru firmele cu volum mediu de activitate, fiind incluse inregistrarea a 50 de documente lunare. Veti beneficia de consultanta contabila gratuita precum si de instiintari legate de schimbarile legislative din domeniul contabilitatii. 
  • 600 lei, pentru firmele cu volum mare de activitate, fiind incluse inregistrarea a pana la 100 de documente lunare. Consultanta contabila si instiintarile legate de schimbarile legislative sunt incluse in pret. 
  • Peste 600 lei, pentru firmele cu volum foarte mare de activitate. De obice, se negocieaza in functie de numarul mediu lunar de documente contabile ale clientului si complexitatea activitatii. 

Unde gasesti o echipa contabila performanta si serioasa?
Echipa Expert-contabila.ro iti pune la dispozitie toata gama de servicii contabile, asistenta manageriala si raportari in diverse formate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu