Ia-ti un ceas de la Belatriz si vei ajunge mereu la timp oriunde

Timpul trece, nu avem ce-i face. Insa in secolul XXI scurgerea timpului poate fi masurata cu stil, prin intermediul unor ceasuri de mana elegante. Inventie care a revolutionat modul in care verificam trecerea timpului, ceasul de mana a fost purtat ani buni doar de cei mai bogati, fiind un insemn al statutului social.

Dupa ce productia de ceasuri de serie a devenit rentabila si mai ieftina, ceasurile au inceput sa fie purtate si de oamenii de rand, astfel ca azi nu exista om care sa nu aiba la mana sau undeva intr-un sertar un ceas de mana functional. Revenind la stil si eleganta, ceasul a fost dintotdeauna mai mult decat un simplu intrument de masurare, acesta devenind o bijuterie pe care femeile o adora, indiferent de forma si design. Pentru a face o impresie buna la un eveniment de gala puteti sa optati si dvs. pentru unul dintre ceasurile de dama cu bratara metalica vandute de belatriz.ro, magazin online care se ocupa de comercializarea de bijuterii placate cu aur, din argint si ceasuri de calitate pentru cei mai de seama clienti. Ceasurile cu bratara metalica sunt originale, au mecanism de calitate, pe baza de quartz, au garantie doi ani si un design deosebit, care le confera o versatilitate foarte mare. Se pot purta la orice tip de tinute, au cadrane dreptunghiulare sau rotunde, multe sunt decorate cu zirconiu cubic, avand forme care se potrivesc oricarui tip de structura a mainii. La fiecare ceas cumparat de pe belatriz.ro se poate primi si o cutie cadou gratuita, se pot alege foarte bine si modele cu bratari din piele, simple sau dublate, mai subtiri sau mai groase.

Cromatica bratarilor se asorteaza perfect cu o tinuta casual sau cu una business, colectia de ceasuri marca belatriz.ro aducand cu fiecare model afisat pe site un plus de eleganta si rafinament oricarei maini feminine care poarta respectivul ceas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu