Construiti un design deosebit pentru casa dvs. cu scari interioare din lemn

Vreti sa faceti o schimbare in casa si sa va feriti si de accidente nedorite? Schimbarile sunt in general lucruri pe care oamenii nu prea le au la suflet, pentru ca implica multa munca si timp pierdut, dar sunt si momente in care acestea pot sa aduca un suflu nou locuintei. Ca sa porniti in forta operatiunea de schimbare prin casa, incepeti cu un set de scari interioare din lemn de la S.C. DOMUS S.R.L.

Compania specializata in confectionarea de scari pentru interior din lemn de calitate va realiza pentru dvs. cele mai bune scari din lemn pe diferite tipuri de structuri, metalice sau din beton ori lemn, asigurand cea mai buna asistenta in alegerea tipului de scari interioare si a modelului acestora. Pentru fiecare comanda de scari interioare se va realiza un design individualizat, in functie de spatiul din locuinta si de marimea scarilor, dar si preferintele proprietarului in materie de aranjare a acesteia si a orientarii sale. Finisarea scarilor este facuta cu substante speciale si lacuri ecologice pentru a permite pastrarea frumusetii lemnului si calitatii finisajelor mai mult timp. Avantajul alegerii lemnului pentru confectionarea scarilor interioare este cu atat mai important cu cat lemnul se poate reconditiona foarte simplu, se poate schimba designul oricand, merge foarte bine si in incaperile rustice si este stabil.

Nuantele lemnului de la scari interioare pot fi alese in functie de culorile peretilor sau ale pardoselii, parchetului, scarile sunt durabile, nu se uzeaza rapid si se pot reface sau miscora, in functie de dorintele clientului. In plus, lemnul de esenta tare din care vor fi facute scarile se va curata usor si nu va produce probleme persoanele cu alergii-nu retine praful sau diferite tipuri de alergeni. De asemenea, lemnul este mult mai bun decat metalul pentru ca permite o finisare mai buna si nu exista riscul de accidente nedorite, mai ales daca in casa exista si copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu