Cele mai la moda rochii de dama

Ce porti seara, ce porti dimineata? Ce sa porti la un eveniment special sau iarna? Cum sa ne imbracam la serviciu si asa mai departe… Toate acestea sunt intrebari pe care orice femeie si le adreseaza si pe care orice femeie le are in cap ca si o mare dilema. Cert este ca atunci cand esti in cautare de rochii dama, trebuie sa stii exact unde sa mergi sau ce site alegi pentru a face o comanda.

Prin urmare - atunci cand doresti sa iti iei o rochie de ocazie, trebuie sa ai in vedere cele mai bune magazine. La un eveniment de zi, daca este cald afara, poti adopta si o tinuta mai lejera, trebuie sa eviti rochiile cu paiete sau cu culori stridente, trebuie sa fii cat mai casual. Daca mergi la un eveniment seara si este chiar foarte cald afara, atunci o rochie cu umerii dezgoliti te va pune pune in valoare, mai ales daca ai prins si un bronz dragut. In prezent insa rochiile de dama pot fi gasite pe orice site, nu trebuie decat sa cautam, insa sa ne asiguram ca daca luam o rochie fara a o proba, atunci site-ul trebuie sa aiba o politica sigura de returnare.

O rochie de calitate insa nu poate decat sa fie probata in prealabil si asortata cu pantofii sau cu sandalele potrivite. Pentru aceasta vara trebuie sa tineti cont de cateva ponturi: asortarea culorilor reprezinta ceva obligatoriu, unele rochii nu se asorteaza decat cu pantofi iar alte rochii se asorteaza cu sandale, desigur rochiile lungi pot fi purtate si cu balerini sau cu tenesi. Iar daca alegeti sa purtati rochii mulate, asigurati-va ca aveti o talie subtirica, si ca materialul rochiei cu pricina este unul potrivit de vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu