Jocurile Online

De ce ne jucam jocuri online? Eu cred ca in primul rand pentru ca nu o sa renuntam niciodata sa fim copii. Si daca acest motiv nu este suficient ele sunt distractive si amuzante ca sa nu mai mentionez un mod perfect de a lasa deoparte stresul din timpul zilei.
Voi incerca sa spun cateva cuvinte despre cele mai populare jocuri de tip MMOG (Masive multiplayer online games)astfel incat sa va puteti face o parere de ce anume se cere si ce va ofera piata jocurilor online.
Cel mai popular joc de acest  tip ca si numar de jucatori la acest moment este Happy Farm, bazat pe simularea conducerii unei ferme. 

Totusi jocul dominant in sfera Masive Multiplayer Online Games este deja mult prea celebrul World of Warcraft. Produs de catre cei de la Blizzard Entertainment este al patrulea joc lansat in stilul de jocuri al universului Warcraft, are la acest moment aproximativ 10 milioane de utilizatori activi.In cadrul acestui joc online, jucatorii trebuie sa isi creeze si sa controleze un personaj, pentru a putea: explora, a lupta cu diversi monstri,a duce la capat diverse misiuni si s putea interactiona cu ceilalti jucatori din mediul online. Pe masura ce personajul se dezvolta, acesta castiga noi abilitati si talente. Terminarea de misiuni de catre jucatori ii recompenseaza pe acestia cu o combinatie de puncte de experienta, diverse obiecte si bani pentru a putea folositi in cadrul jocului. Pentru a putea sa continui sa te joci acest joc totusi trebuie platita o taxa care poate fi lunara, trimestriala sau anula.
Exista mai mute tipuri de jocuri MMOG care pot fi jucate. Acestea pot fi incadrate in mai mute categorii ca:  joc de roluri, jocuri de tip shooter, Jocuri de strategie in timp real, simulari, sport, curse, sociale asemenea Sercond Life, sau Casual precum jocurile de tip The Sims.
Cu o paleta atat de diversificat de unde putem alege, jocurile online de tip MMOG de adreseaza tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu