Cumpara un aragaz profesional pentru afacerea ta

Pentru un preparat culinar perfect aveti nevoie in primul rand de ingrediente de calitate si in al doilea rand de un aragaz profesional. Diferenta intre un aragaz obisnuit si unul profesional tine de timpii de gatire, de rezistenta in timp, de calitate pieselor sale si modului in care prepara felurile de mancare dorite. In general un aragaz profesional are alimentare pe gaz, poate avea doua focuri si plita, cuptor, dulap cald electric.

Aragazurile sunt din inox, au canturi protectie perete, plita e din otel carbon, randamentul termic al arzatorului e mare, tavile sunt din inox, permit recuperarea reziduurilor, scurgerea accidentala a gazului este preintampinata prin intermediul sistemului termocupla. Aprinderea este in cele mai multe cazuri piezoelectrica, cu sistem de flacara pilot, iar cuptorul pe gaz are interior de inox si placa radianta din otel carbon. Dulapul electric de la unele modele are interior din inox, e prevazut si cu termostat, temperaturile suportate fiind incadrate in intervalul 30ºC-90ºC. Avantajele aragazului profesionist tin de randamentul mult mai mare, eficienta sporita, calitatea felurilor de mancare gatite la el, mai inalta decat in cazul cuptorului obisnuit, functiile speciale care permit o siguranta mai mare in utilizare si evitarea arderii preparatelor.

Aragazurile profesionale sunt ideale pentru restaurante si hoteluri, dar si pentru afaceri mai mici, acolo unde aragazul este de baza in gatirea preparatelor vandute. Pe cele mai bune le gasiti la vivitrust, magazin online cu echipamente si produse pentru o bucatarie de masterchef. Orice produs comandat se livreaza prin curierat rapid, exista posibilitatea de retur, toate produsele sunt originale si vin de la producatori de top, se asigura consultanta si orice raspuns la intrebari despre produsele din rafturile virtuale vivitrust. Furnizarea produselor se poate face direct din stoc sau la comanda, in functie de ce isi doreste fiecare client care apeleaza la serviciile de calitate de la vivitrust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu