Siguranta casei tale este mai importanta decat orice. Cumpara sisteme automatizari porti

La bloc este suficienta o usa din termopan la intrarea in scara si un interfon si problema securitatii scarii este rezolvata fara prea mare efort. La casa insa, securitatea e mai greu de obtinut si din cauza suprafetei mai mari, dar si a pericolelor care pandesc la tot pasul. Portile obisnuite nu mai sunt demult un obstacol pentru hoti, asa ca trebuie cautate solutii alternative. Cel mai simplu este instalarea unui sistem automatizari porti, usor de manevrat si foarte eficient in caz de incercare de efractie.

Sistemele de automatizare sunt diferite, ofera un grad diferit de protectie, asa ca ar fi bine sa va documentati inainte de a achizitiona unul. In functie de cat de mare e intrarea in curtea casei, cat de multi bani sunteti dispus sa investiti in sistematizare, costurile unei automatizari porti pot depasi 3000-4000 ron sau chiar mai mult. Cu toate astea, proprietarul are control complet asupra portii instalate, nu e nevoie sa se dea jos din masina atunci cand e vreme rea, telecomanda e suficienta pentru a deschide poarta. Copiii si animalele sunt si ele in siguranta gratie senzorilor speciali ai automatizarii, care nu permit inchiderea portii daca cineva se afla in zona. Un alt avantaj al portilor automatizate tine de intimitatea crescuta si de actionarea automata de la distanta, procedeu prin care nu se permite niciunui strain sa intre pe proprietatea dvs.

Firmele care monteaza sisteme de automatizari pentru porti pot oferi si service personalizat, se pot deplasa la dvs. in caz de defectiune sau pot sa va ofere consultanta telefonica. Instalarea sistemelor se face doar de catre personal autorizat, fiecare poarta va fi securizata si testata inainte de a fi data in functiune, piesele de schimb se gasesc mereu, iar functionarea portilor este impecabila atata vreme cat se respecta toate indicatiile firmei care le-a montat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu