Ai probleme cu firele de păr şi scalpul? Foloseşte un ulei pentru păr pe bază de ulei de cocos

Doamnele şi domnişoarele ştiu prea bine ce înseamnă un păr deteriorat şi cu un aspect neplăcut. Îngrijirea părului este esenţială pentru reprezentantele sexului frumos, mai ales că înfăţişarea lor şi imaginea acestora depinde foarte mult de cum arată părul. Pentru o anumită afecţiune trebuie să luăm medicamente, însă pentru tratarea părului se recomandă mereu doar produse naturale, pe baza de ingrediente verificate şi testate, obţinute doar din plante, fructe, legume.

Cele mai frecvente probleme întâlnite la nivelul firelor de păr sunt îngrăşarea excesivă, uscarea firelor de păr, despicarea vârfurilor, căderea părului, mătreaţă. Aceste simptome destul de supărătoare pot fi prevenite sau tratate cu ajutorul unui ulei pentru păr pe baza de ulei de cocos. Uleiul de cocos conţine acizi graşi, care aderă imediat la proteinele din firele de păr, protejând rădăcina şi întreaga structură a acestora. La nivelul scalpului, ulei de cocos menţine o circulaţie perfectă a sângelui şi transportul de oxigen şi nutrienţi spre rădăcină.

Scalpul e hrănit în profunzime, creşterea părului e stimulată permanent prin intermediul antioxidanţilor şi vitaminelor, mineralelor conţinute de acest ulei de cocos. Antibacterian şi antifungic, uleiul de cocos are grijă de scalp, intră în structura firului de păr, hidratând şi protejând pe termen lung. Un astfel de ulei pentru păr reuşeşte să menţină apă la nivelul firelor, previne firele despicate şi modificările de structura ale acestora. Prin absorbţia rapidă a nutrienţilor şi vitaminelor uleiul de cocos e ideal pentru creşterea părului şi pentru îndepărtarea mătreţii, prevenirea căderii părului.

Ca balsam, uleiul de cocos dă un miros plăcut părului, o strălucire aparte şi reduce efectul antistatic dacă e aplicat cu regularitate. Poate fi inclus şi în măşti pentru păr, aplicate de regulă seara şi spălate dimineaţa, în timpul duşului zilnic. Tratamentul cu ulei de cocos trebuie continuat pentru mai multe săptămâni pentru că efectele să fie vizibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu