Design si calitate pentru cutii postale sigure

Principalul scop pentu care locuintele si chiar unele dintre institutii sunt dotate cu cutii postale este acela de a mentine siguranta corespondentei. Intr-o cladire de locuinte, proprietarii fiecarui apartament au la dispozitie cate o cutie postala din tabla rezistenta, cu yala, astfel incat nimeni sa nu poata viola corespondenta primita. Cele mai obisnuite cutii postale bloc moderne sunt realizate din tabla neagra, de 0.8 mm, dublu decapata, foarte rezistenta, tocmai pentru ca este vorba despre o achizitie care nu se face anual, ci este o investitie care in principiu ar trebui sa fie de durata. De exemplu, la http://cutiipostalebloc.ro durabilitatea cutiilor postale destinate scarilor de bloc este de aproximativ 30-50 de ani.

Cutiile sunt realizate cu metode moderne de vopsire electrostatica, si ea cu o durata de viata lunga. Pentru ca spatiile din scara blocului nu sunt intoteauna dintre cele mai generoase, exista solutii cat mai eficient gandite astfel incat sa se incadreze in toate tipurile de spatii, si in plus se pot executa sisteme de cutii postale si la comanda. Modelele standard de cutii postale pentru scari de bloc sunt realizate in concordanta cu standardele Uniunii Europene. Acestea sunt in numar de trei si difera in functie de dimensiuni: modelul 285: 285x150x120 mm cu usa glisanta de 80 mm, modelul 310: 310x200x120 cu usa glisanta de 80 mm si modelul 350 cu dimensiuni 350x230x120 mm si usa glisanta de 80 mm. Toate usile sunt dotate cu yala cu doua chei si fanta pentru carte de vizita, optional.

Configuratia dorita se poate face online de catre beneficiarii comenzii, mentionand modelul de cutii dorit, cu sau fara avizier, numarul de randuri si coloane si dimensiunile spatiului dat. Practic lansarea comenzii este mai mult decat simpla, iar calitatea lucrarilor va fi ireprosabila. Tot ce ramane de facut este sa convingeti locatarii de pe scara ca este necesara o investitie in calitate si siguranta si o investitie pentru un aspect mai modern al scarii de bloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu