Ce tip de fototapet se potriveste in camera?

O metoda moderna si foarte ieftina de a decora peretii si suprafetele drepte din casa, fototapetul este la fel de bun ca si o vopsea lavabila, insa e mult mai aspectuos si mai elegant. Un fototapet pret nu e asa de scump, dar e usor de folosit, transforma complet aspectul unei camere, are imagini din toate colturile lumii sau din desene animate, pe toate gusturile.

Puteti gasi modele cu masini sau culinare, cu animale sau personaje din povesti, pentru camera micutului, dar si peisaje urbane sau modele abstracte pentru biroul adultilor. Daca nu va plac imaginile oferite fototapetul se poate personaliza, fie cu un text, fie cu fotografii sau cu ambele. Avantajul major al tapetului este ca se poate lipi pe usi, pereti, mobila, tot ce e drept si nu are denivelari. De obicei, fototapetul se face in functie de cat de mari sunt peretii pe care este aplicat, dar poate fi si orizontal, vertical, supradimensionat sau pentru tablia patului si usi. O varianta mai la indemana si simplu de aplicat e fototapet pret autoadeziv, lavabil, adezivul fiind prezent pe spatele materialului, asa ca se poate monta rapid si usor. Fototapetul rezista la umezeala si la apa, nu se desprinde si nu mucegaieste, nu lasa urme la indepartare. Din punctul de vedere al texturii, el poate fi mat sau lucios, fosforescent.

Nu e nevoie de intretinere speciala, garantia oferita fiind de cel putin 10 ani, iar regula de baza, singura, e sa nu aplicati tapet pe suprafata cu lavabil. Pretul unui astfel de tapet porneste de la 200 lei, la care se pot adauga costuri de personalizare si costul transportului sau cele de curatare suprafete si montaj, dar investitia merita si e mai ieftina decat kilograme intregi de lavabil si munca de cateva zile. Asadar, cumparati fototapet pret ieftin si veti avea o casa cu un design interior facut ca la carte si fara prea mare efort.

Un comentariu: