Spalare si curatare de mochete in Bucuresti

In ziua de azi - sa iti duci mocheta la spalat si la curatat, a devenit un obicei in orice oras. Un obicei si mai bun este si ridicarea covorului de la domiciliu si aducerea lui dupa ce a fost spalat. Sunt foarte multe firme care se ocupa cu acest tip de curatenie si cu spalare curatare mochete in Bucuresti, cat si in restul tarii. Avantajul este faptul ca nu trebuie sa te mai chinui sa iti duci covorul sau mocheta la spalat si nici nu mai pierzi timp.

Dar cand vine vorba de mochete, acestea sunt de cele mai multe ori prinse de podea, ceea ce inseamna ca ai nevoie de o echipa care sa se deplaseze la tine la domiciliu sau la birou si sa faca o treaba exemplara. Unde gasesti o astfel de echipa? Este foarte simplu, daca ai cat de cat experienta in domeniu, recomandata fiind de foarte multe persoane - firma Curat Art, care nu numai ca pune la dispozitia clientului servicii exemplare, dar are si o gama variata de detergenti care nu afecteaza covoarele si mochetele. In cazul in care tot va faceti griji in aceasta privinta, trebuie sa stiti ca firma intai testeaza pe o suprafata mica si intr-un loc nu tocmai vizibil – detergentul ce urmeaza sa fie folosit, iar apoi, daca acesta nu schimba culoarea sau nu strica tesatura, va fi cel ales pentru intreaga curatenie.

Alte servicii pe care firma de curatenie Curat Art, le pune la dispozitie sunt: indepartarea panzei de paianjen, curatarea peretilor, tavanelor, aerisirea si odorizarea spatiilor, stergerea mobilierului, aparaturii de birou: telefoane, computere, cu solutii speciale, antistatice, specifice fiecarui tip de aparatura, spalarea geamurilor, a tocariei, curatarea prizelor, intrerupatoarelor si a plintelor, strangerea resturilor menajere si degajarea gunoiului, intretinerea plantelor decorative, curatarea / dezinfectarea bucatariei (curatarea veselei si a obiectelor de protocol, curatarea si dezinfectarea peretilor acoperiti cu faianta, inox, a cuptorului cu microunde, curatarea exterioara a obiectelor electrocasnice, curatarea si dezinfectarea chiuvetelor, a blaturilor de bucatarie si a spatiilor de pregatit alimentele).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu