La ce sa te astepti cand inchiriezi o masina

Serviciile de inchiriat masini nu mai reprezinta pentru nimeni un secret, avand in vedere ca pe internet poti gasi informatii despre absolut tot ceea ce ai nevoie, poti face o comanda online si ai sansa de a-ti usura munca si de a-ti optimiza timpul de selectie. Daca te gandesti la o firma de rent car Bucuresti, atunci alegerea potrivita este Premium Rent, iar asta se intampla din mai multe motive.

In primul rand pentru ca ai la dispozitie non stop serviciile de inchiriat masini pe gustul tau si dupa nevoile tale iar in al doilea rand, contractul poate sa fie optimizat dupa bugetul si dupa preferintele tale, poti opta pentru numarul de zile pentru care urmeaza sa utilizezi masina si ai la alegere intre variantele de plata puse la dispozitie de catre firma. Pentru a inchiria o masina de la Premium Rent trebuie sa ai in vedere si factorii expusi in contract. Acestia fac referire de cele mai multe ori la modul de utilizare al masinii cat si la platile pe care trebuie sa le efectuezi. De exemplu, trebuie sa respecti termenii politelor de asigurare. In afara daunelor cauzate de uzura naturala a vehiculului, va trebui sa acoperi toate costurile aferente repararii daunelor cauzate vehiculului (indiferent de vinovat) pe perioada de inchiriere (de la data/ora livrarii la data/ora returnarii) si va trebui sa acoperi pierderile suferite de firma din pricina reparatiei vehiculului.

Clauzele contractuale sunt diverse si ele mai fac referire si la pierderea autovehicului, care obliga persoana ce a inchiriat masina sa anunte cat mai repede firma, ori daca apar probleme de functionare, la fel, acestea trebuie anuntate imediat. In caz contrar, clientul este cel care va iesi in pierdere, deoarece se va face obligat de plata tuturor daunelor. Alte lucruri la care trebuie sate astepti atunci cand inchiriezi masina fac referire la aspectele generale, precum ingrijitul corespunzator al masinii sau circulatia cu autovehiculul pe drumurile care permit acest lucru, excluzand aici drumuri cu acces interzis, drumuri forestiere sau aflate in constructie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu