Solutii ieftine si originale de amenajari baie gasiti doar la Dalet Baie

Desi nu iti petreci prea mult timp in baie, aceasta este printre cele mai importante spatii de amenajat din locuinta ta. Caracterul intim si organizarea obiectelor de mobilier sau alegerea unei cromatici adaptate designului general sunt doar cateva dintre aspectele importante de care trebuie sa tinem cont cand ne apucam de amenajari baie. Amenajarea bailor depinde in primul rand de spatiul pe care il aveti la dispozitie, de tipul de racorduri de apa si canalizare.

Ideal este ca baia, vasul wc si lavoarul, cada sa fie pe acelasi perete. Cu cat baia e mai mare cu atat poti sa amplasezi instalatiile sanitare pe doi pereti, adica vasul wc si lavoarul pe un perete, cada pe cel din fata. Ca sa nu inghesuiti prea multe obiecte sanitare pe aceeasi linie trebuie sa masurati cu atentie spatiul dintre lavoar, cada si vasul wc. Pentru baile mai mici, va puteti folosi de diverse materiale si texturi ca sa o faceti mai mare, cel putin la nivel vizual. Faianta, de exemplu, va ajuta enorm, mai ales daca are culori calde, intrucat aceasta da senzatia de spatiu deschis. Conteaza mult si cum imbinati gresia si faianta in timpul unor operatiuni de amenjari baie. Se recomanda culorile complementare, cat mai deschise, gresie si faianta de buna calitate care poate fi stearsa usor si intretinuta fara probleme. In privinta cazii sau cabinei de dus recomandam o cada, pentru ca permite si dus, si o baie relaxanta, fiind mai buna decat cabina de dus, care are inconvenientul spalatului pe verticala. Nu trebuie sa uitam nici clasica oglinda, unde atat domnii, cat si doamnele se pot aranja inainte de a pleca la locul de munca sau in oras. Este de preferat sa alegeti corpuri de iluminat plasate langa oglinda, cu becuri cu incandescenta, care au o lumina calda si primitoare.

Pentru un plus de frumusete puteti alege parchet special pentru baie, un paravan de dus in loc de perdea de dus, tapet special pentru baie. Gasiti cele mai bune solutii de amenajare a baii la Dalet Baie, un magazin online cu produse de calitate superioara, preturi fara concurenta si o linie creativa si inovativa. Pe site sunt concepte de amenjare, idei de organizare si amenajare baie, dar si produse separate pentru a va aranja baia cum doriti, pentru a crea concepte de la zero.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu