Colon Cleanse formula – aliatul sanatatii florei intestinale

Parerile in ceea ce priveste curatarea si detoxifierea colonului sunt impartite, intre cei care considera ca aceasta este importanta doar ca procedeu pregatitor pentru interventii cum ar fi colonoscopia sau alte interventii chirurgicale, si cei care considera ca o curatare a colonului este neaparat necesara si ca aceasta este echivalentul unei detoxifieri a intregului organism. Sustinatorii ideii de curatare a colonului sustin ca toxinele din tractul gastrointenstinal pot cauza o varietate de probleme de sanatate, cum ar fi artrita, diverse tipuri de alergii sau astm, iar curatarea colonului inseamna sanatate pentru intregul organism prin inlaturarea toxinelor.

Colonul sau intestinul gros este un tub de stocare din interiorul abdomenului, al carui principal scop este acela de a absorbi apa, mineralele, electrolitii si vitaminele din mancarea digerata. De asemenea, tot colonul are ca functie pregatirea si stocarea materiilor fecale inainte de eliminarea acestora. Colonul este cel care primeste resturi metabolice si toxine care vin din sistemul circulator, fiind unul dintre principalele organe de eliminare din organism. Colonul joaca un rol foarte important in procesul digestiv pentru ca faza finala a digestiei are loc in colon prin activitatea bacteriilor de aici. Sistemul digestiv contine si bacterii „prietenoase” si bacterii „neprietenoase”, primele fiind cunoscute ca flora probiotica sau flora intestinala, si avand rol in absorbtia hranei pe care o ingeram. Sanatatea florei intestinale face ca bacteriile neprietenoase sa fie tinute la distanta si astfel contribuie la stoparea bolilor sau infectiilor periculoase pentru organism.
Iata de ce este nevoie ca intestinul gros sau colonul sa treaca prin procedee regulate de curatare, iar in acest sens foarte utile sunt formulele de curatire a colonului, care inlatura substantele toxice si impiedica formarea de noi depuneri de toxine. Colon Cleanse formula, de la http://cufarulnaturii.ro este un detoxifiant natural cu gust de portocale, care mentine intestinele in stare curata. Este usor de administrat, nu are efecte adverse cata vreme este administrat conform instructiunilor si are un efect imediat.

Colon Cleanse Formula ajuta la evacuarea substantelor toxice si contribuie la desprinderea tuturor reziduurilor care raman o perioada lunga in colon devenind toxice pentru organism. De asemenea, eliminarea reziduurilor face ca parazitilor si bacteriilor sa le fie mult mai greu sa supravietuiasca intr-un mediu curat.
Principalul ingredient al Colon Cleanse Formula este Psylliumul, cel care joaca cel mai important rol in curatarea si dezinfectarea colonului. Un colon curat inseamna o mai buna digestie, o mai buna asimilare a substantelor nutritive, si per total un organism care functioneaza mai bine.

Explicatia faptului ca aceasta formula reuseste atat de bine sa curete colonul si sa elimine rezidurile care afecteaza functionarea intregului organism este si concentratia mare de fibre existenta in Colon Cleanse Formula, dar si un complex de vitamine si lactobacili Acidophilus care mentin flora intestinala sanatoasa si nealterata. Din compozitia Colon Cleanse Formula fac parte Vitamina C, Calciu, Natriu, Potasiu, fibre dietetice, zaharuri si carbohidrati.

Produsul este un supliment alimentar care se comercializeaza sub forma de pulbere care se dizolva in apa sau in suc de fructe, iar dupa amdinistrare este necesara administrarea unei cantitati egale de apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu