Unde ne cazam in Bucuresti?

Se spune ca Bucurestiul nostru e un oras super aglomerat si poluat. Plus ca daca mai esti si sofer si ai ajuns prima oara in Bucuresti, o sa te recunoasca toti ceilalti din trafic. Ghinionul tau. Sa zicem ca esti turist strain si ai ajuns in Bucuresti. Foarte fain. Dar daca esti din provincie si ai ajuns in Bucuresti, nu mai e chiar asa de bine.
Totusi sa ne gandim totusi ca esti un turist strain si vrei sa te cazezi in Bucuresti.  Daca ai ajuns intamplator in aici, evident ca se impune sa-ti cauti cazare in Bucuresti.  Avand in vedere ca orasul e mare ai de unde alege. Daca nu ai un buget prestabilit poti alege sa stai intr-o zona mai ieftina. Cum in Bucuresti sunt si multe hoteluri trei stele, poti merge pe ideea asta. Poti sa te cazezi la Hotel Ramada, Hotel Bistro, Hotel Miorita, si cate si mai cate alte hoteluri de trei stele, nu mai poti gasi in Bucuresti. Odata ce te-ai cazat, trebuie sa iei Bucurestiul la pas, sa admiri locurile frumoase care exista, in Micul Paris asa cum i se mai spune Bucurestiului. Daca cumva mai dai si peste niste caini maidanezi, sau alte chestii care nu fac parte din peisaj, pur si simplu ignora-le. In parcul Herastrau e frumos, si poti avea parte de o plimbare excelenta.Te poti relaxa in tihna pe o banca. Sau si mai bine daca vrei poti lua masa undeva in oras, la o terasa, fiindca din multitudinea de restaurante sigur vei gasi ceva pe placul tau. Nu ai cum altfel.
Poate ai norocul sa dai nas in nas si cu vreo vedeta, fiindca mai toate isi fac veacul prin capitala. Vara in special fiecare dintre aceste vedete au cate o activitate interesanta. Sau si mai bine daca ajungi intr-un club select, acolo clar vei da peste vreo vedete. Eu nu prea am dat peste nici una. Decat atunci cand am participat la vreun concert, iar la final, am fugit sa cer un autograf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu