Oferte de inscriere in directoare

In incercarea de a urma modelul oferit de catre firmele straine in domeniul online si SEO, in Romania se desfasoara un adevarat maraton al ofertelor de inscriere in directoarele web. Ceea ce in prima faza nu este un lucru rau deloc, dimpotriva. Plecand de la ideea ca reprezinta unul dintre serviciile necesare proprietarilor de pagini web pentru a atrage un numar cat mai mare de vizitatori, firmele au conceput pachete de servicii foarte avantajoase care garanteaza ca rezultatul investitiei va fi cel promis, in realitate nici o firma serioasa nu iti va garanta succesul 100 % deoarece sunt numerosi factori incontrolabili. Asa cum spuneam in posturile anterioare, ofertele de inscriere in directoarele web cuprind un anumit numar de directoare nisate sau nu, in functie de alegerea ta, dar mai ales de specificul domeniului din care face parte blog-ul sau site-ul tau. In alta ordine de idei, ti se ofera o lista a directoarelor in care site-ul va fi inscris.

Este bine sa verifici ca aceste directoare iti ofera un link valid (altfel inscrierea nu are nicio valoare) cat si PR. Inscrierea pe directoarele cu PR= 0 este practic…inutila. De retinut ca ofertele de inscriere in directoare web create de catre firme specializate in acest tip de serviciu, iti vor oferi si cosultanta necesara pentru alegerea cuvintelor cheie si a expresiilor care vor fi cat mai sugestive pentru domeniu sau industria din care pagina ta face parte. Plecand de la acestea, se vor crea titlurile si descrierile potrivite care vor aparea pe directoarele inscrise. Inscrierea in directoare folosind o descriere unica, determina superioaritatea calitatii link-ului cat si relevanta acestuia. Toate acestea contribuie la o mai buna indexare in motoarele de cautare.

Daca esti tentat sa apelezi la serviciile ieftine si rapide oferite de catre persoane mai mult sau mai putin specializate in aceste domeniu, trebuie sa fii constient de faptul ca exista posibilitatea sa platesti pentru un serviciu slab sau fara rezultate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu