Doua moduri simple in care putem evita deteriorarea brusca a display-ului telefonului smart

Daca mergeti intr-un service si intrebati tehnicienii de acolo cea mai comuna cerere venita de la clienti este cea legata de o schimbare display iphone, de exemplu, dar se poate intampla si pentru alte marci. Cu toate ca nu e vorba de un display prea „firav”, modul in care folosim telefonul si presiunea, socurile pot sa ii fie fatale de multe ori. Display-ul telefonului sta imediat sub ecran si este piesa cheie a unui afisaj de calitate si clar, atunci cand pornim telefonul. Orice presiune prea mare pusa pe ecran duce la distrugerea display-ului si la spargerea lui totala sau in anumite parti, craparea este inevitabila.

De-a lungul timpului specialistii au depistat cel putin doua moduri simple de a evita pe cat posibil o schimbare display iphone intr-un service cu experienta. 1. Protectia e totul. Nu ne referim aici doar la protectia prin huse, folii din plastic, silicon, sticla, ci si la o protectie mai speciala, evitarea oricaror socuri, o utilizare cu mare grija in orice imprejurari. In loc sa tinem telefonul in buzunarul de la spate il tinem in geanta, in rucsac, in servieta, in loc sa il punem mereu pe pat si sa uitam de el il putem pune si pe o noptiera, ferit de orice socuri, de presiune prea mare aplicata in momentul in care ne asezam din greseala pe el. Protectia se mai refera si la modalitatea in care alegem sa folosim telefonul. In loc sa atingem cu putere si apasat ecranul putem folosi un stylus, daca telefonul o permite, alt instrument specific pentru ecrane tactile. 2. Calitatea face diferenta. E simplu, ai display de calitate si ecran de protectie din materiale rezistente, ai si telefon care va face fata si la socuri nedorite, la presiune mai mare.

Telefoanele mai scumpe, performante, vin si cu display solid, adaptat nevoilor si modalitatii de utilizare tocmai pentru a avea mereu o experienta excelenta si sigura cu telefonul smart. De aceea e important ca la fiecare alegere sa ne orientam si in functie de particularitatile tehnice ale display-urilor, daca nu stim prea multe despre ele, ne documentam si stim ce cumparam pentru a ne folosi de telefon cat mai mult timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu