Toalete vidanjabile pentru o igiena mai buna

V-ati gandit vreodata ca utilizarea unui wc ecologic nu face decat sa va simplifice viata si sa va ofere o igiena mai buna, in special daca aveti nevoie de el in mediul rural? Toaletele ecologice se pot racorda la o retea de apa si ele pot fi igienizate periodic de catre firma de la care le-ati achizitionat, ceea ce nu face decat sa va aduca un plus de confort in viata. De exemplu, puteti alege toalete ecologice vidanjabile, acestea fac parte din acel grup de toalete ecologice care sunt independente de retelele de apa curenta si de canalizare, fiind dotata cu bazin colector de aproximativ 230 L, in care se colecteaza fecalele umane.

Toaletele ecologice vidanjabile sunt foarte usor de manipulat, de intretinut si de igienizat. Pretul lor nu este unul foarte ridicat, poate sa porneasca de la 1500 de lei si este accesibil pentru toata lumea. La urma urmei, nu reprezinta o investitie pe care sa o faci mereu. Acest tip de toalete sunt recomandate in special in zonele in care nu se pot amplasa wc-uri de interior, pentru a se face igienizarea potrivita. Le puteti achizitiona de pe wc-mobil.ro, unde plata se poate face in avans, pe baza de factura proforma sau prin intermediul unui card bancar. Pretul de achizitie va fi mereu acelasi cu cel care se afiseaza pe site, la momentul de achizitie, insa la el nu se vor aplica si taxele de livrare sau alte comisioane. In cazul in care doriti sa comandati o toaleta ecologica vidanjabila de pe wc-mobil.ro, comanda va fi procesata numai dupa validarea ei, prin contactarea telefonica.

Avand in vedere dimensiunile mari ale toaletelor si transportul lor destul de enevoios, costurile de livrare vor fi adunate la pretul acestora si vor fi in functie de distanta cat si in functie de oferta curenta, de pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu