Sampon profesional pentru un par de vis

In linii mari, sampoanele sunt folosite pentru a ne curata parul si a ne scapa de excesul de sebum de la nivelul firelor de par. Cum alegem un sampon profesional potrivit? In pimul rand trebuie sa tinem cont de tipul de par. Daca nu stim sa ne alegem samponul dupa tipul parului pe care il avem si alegem la intamplare, sau in fuctie de pret, il putem agresa si mai tare si asta ne va da batai suplimentare de cap. Un sampon nepotrivit poate face mai mult rau podoabei noastre capilare, si cu atat mai mult scalpului.Ori scopul este ingrijirea parului, in niciun caz, stresarea lui.

De ce sa alegem un sampon profesional si nu unul din supermarket? Un sampon profesional este mult mai concentrat decat un sampon obisnuit, iar expertii au introdus formule inovatoare ce trateaza fiecare problema in parte. Cu un sampon profesional vedem rezultate inca de la prima aplicare, deci cam asa stau lucrurile. Acum sa luam cateva exemple de tipuri de par si sa aflam ce tip de sampon este util de la caz la caz. Daca aveti un par normal, ce nu necesita neaparat o atentie sporita, intrucat secrectia de sebum este una echilibrata, spalatul acestuia, o data pe saptamana, este suficient. Pentru un astfel de par este bun un sampon profesional de la Alfaparf, si anume Alfaparf Milano Daimond pentru stralucire. Datorita Vitaminei A, E si F, parul este hidratat, devine mai elastic si mai stralucitor. Daca aveti un par lipsit de volum, solutia vine de la Kashmir Volume, sampon profesional ce are o formula speciala pentru parul lipsit de vitalitate, fin sau fragil. Keratina si siliconul din compozitia samponului, ajuta parul sa capete un aspect mai sanatos si mai zdravan.

Daca aveti un par gras, ce trebuie spalat de doua -trei ori pe saptamana, pentru ca excesul de sebum va obliga sa o faceti, aveti nevoie in mod clar de un sampon profesional precum Revlon Professional Anti-Seboreic, care actioneaza direct la nivelul glandelor sebacee, regland activitatea metabolica a acestora, regland excesul de sebum, curatand intens, fara a usca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu