Usile glisante, practice si elegante

Cu totii ne dorim o casa eleganta, frumoasa, care sa ne puna la dispozitie spatiul de care avem nevoie. Nevoia de spatiu este absolut normala, avand in vedere ca, de-a lungul timpului, se strang amintiri, obiecte pe care nu le putem abandona sau ale lucruri care, desi nu ne sunt folositoare, nu le putem arunca din cauza incarcaturii emotionale pe care o au.

Daca si tu te numeri printre persoanele care se regasesc in cele mentionate mai sus, cu siguranta ai zambit gandindu-te la ce solutii sa adopti pentru a avea si mai mult spatiu si pentru a nu fi nevoita sa renunti la obiectele si lucrurile tale de suflet.

Inlocuirea usilor traditionale, fie ca vorbim despre un apartament, fie ca vorbim despre o casa, cu usi glisante este un prim pas pe care il poti face ca sa ai spatiul mult visat. Usile glisante nu sunt doar practice si functionale. Ele sunt si elegante, moderne si sunt disponibile intr-o variatie mare de culori, forme, dimensiuni, astfel incat sa putem alege exact ceea ce ne dorim. Usile glisante se pot face pe comanda, ceea ce inseamna ca, la final, avem usile glisante mult visate.

Un al doilea aspect, care sa ne ajute sa ne bucuram si de mai mult spatiu, este dat de spatiile de depozitare suspendate, de mici dimensiuni. Astfel ca inlocuirea bibliotecilor de demult cu unele formate din corpuri suspendate ne vor oferi si mai mult spatiu. In materie de usi glisante te invitam sa vizualizezi online modelele Komandor, disponibile pe www.mobilier-komandor.ro.

Cu o experienta vasta in designul de usi glisante, bucatarii, dulapuri si dressinguri, specialistii Komandor te vor inspira si te vor ajuta sa alegi produsele de care ai nevoie si modelele de usi glisante adaptate designului tau interior. De asemenea, poti vizita magazinele fizice Komandor pentru a te convinge pe deplin de calitatea materialelor si a finisajelor. Pentru comenzi si informatii legate de gama de produse Komandor, va sta la dispozitie si magazinul online, unde puteti vizualiza produsele si puteti comanda in functie de nevoi si dorinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu