La cumparaturi ieftine

Nu stiu cum sunt altii insa pentru mine este destul de greu sa ma descurc cu banii. Viata in marele oras este foarte scumpa si dupa ce platesc chiria si intretinerea, nu imi mai raman destul de multi bani ca sa ma rasfat asa cum imi doresc. A trebuit, astfel, sa ma reorientz si sa devin din ce in ce mai creativa. La ce ma refer? Ei bine ca sa pot totusi sa imi reinnoiesc garderoba m-am orientat catre hainele second hand.

La inceput am umblat prin magazine si am gasit acele magazine care au haine ce nu s-au vandut in magazinele mari. De multe ori magazinele second hand cumpara de la marile lanturi de magazine, acele stocuri ce nu s-au vandut, tocmai pentru a le revinde la niste preturi mult mai mici. Atunci cand vezi intr-un magazine mai mult de o bucata din acelasi tip de tricou, bluza, camasa, pantaloni, etc, este clar ca ele nu sunt deloc second hand. Imi plac hainele de firma si e normal ca le vreau si le prefer peste cele no name. In timp, am gasit haine care se vindeau la preturi piperate, in magazinele mari, insa, am reusit sa mi le cumpar pe aproape nimic. De curand am descoperit, ca se pot cumpara haine second hand online si cum nu mai am asa de mult timp, fiind mai mereu ocupata cu munca, am inceput sa mi le cumpar asa. Mi se pare ca aceasta metoda este cea mai buna, pana la urma. Cateodata, cand gasesc un deal foarte bun cumpar mai multe si le si modific pentru clientii mei.

Ah, uitasem sa spun ca uneori mai si vand din aceste haine pe site-urile de vanzari-cumparari caci sunt de firma foarte buna si modificarile imi sunt usor de facut. Asa am un venit suplimentar si pot face bani, astfel incat, sa cumpar mai mult si mai mult. As prefera pe viitor sa imi deschid propriul meu site, pe care sa pun la vanzare haine de calitate si la preturi bune, pentru oameni ca mine. Pana atunci, cumpar haine second hand online de pe site-ul eunicat.ro si construiesc incet, incet imperiul meu. Sau cel putin asa imi place sa cred...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu