Ajungi mai rapid in insulele grecesti cu un charter Creta

Vacantele se rezerva din timp, cu pana la patru-cinci luni inainte, insa mai sunt si turisti care prefera sa lase totul pe ultima suta de metri pentru a gasi cele mai bune oferte posibile de pe piata. Pentru ei EuroTouringTravel a pregatit cele mai atractive oferte charter Creta 2016, la preturi pentru orice buzunar si conditii de cazare excelente. Pachetele turistice promovate de EuroTouringTravel includ sapte nopti de cazare la hoteluri de trei sau patru stele, servicii complete si acces la toate facilitatile oferite de unitatile de cazare.

Drumul pana la destinatia de vacanta ideala pentru orice concediu, Creta, este asigurat de zboruri charter, mai ieftine si mai usor de gasit pe perioada estivala. In general zborurile charter Creta 2016 cuprind si transfer, vin alaturi de pachete turistice complete cu servicii de masa si cazare, nu fac escala, ajungeti mai rapid in zona unde va veti petrece concediul. Odata ajunsi pe insula cu ajutorul zborurilor charter va veti caza la hotelul ales. Alegerea hotelului se face foarte simplu pe site-ul EuroTouringTravel, exista filtre si motoare de cautare speciale pentru a ajunge rapid la informatia dorita, idei de vacanta si facilitati pentru fiecare destinatie, hotel. In pagina fiecarei oferte gasiti toate detaliile despre zona turistica si ce puteti face acolo, vedeti review-uri de la clientii care au mai mers acolo, aveti si o harta interactiva pentru a sti exact ce veti vizita si unde e hotelul. Rezervarea zborurilor charter se realizeaza prin selectarea categoriei Charter, urmata de introducerea destinatiei statiunii si a ofertei dorite. La final se completeaza un formular de rezervare si se trimite echipei EuroTouringTravel.

Confirmarea ofertei se face in timp util, toate taxele si perioada in care veti merge in concediu sunt stabilite clar astfel incat sa nu fie nicio problema la plecare. De asemenea, site-ul agentiei de turism va pune la dispozitie o multime de variante de hoteluri cu preturile actualizate la zi pentru a va caza in hotelul cu cel mai bun raport calitate-pret. Descoperiti oferta completa si preturile pentru fiecare destinatie de vacanta pe site-ul oficial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu