Curatarea si umplerea instalatiilor termice este o joaca daca ai o pompa manuala pentru umplerea instalatiilor

Centralele termice au nevoie din cand in cand de o curatare totala ca sa functioneze cat mai bine si pe o perioada cat mai lunga de timp. Curatarea centralelor si intregii instalatii se face de obicei cu solutii speciale, chimice, care previn coroziunea, depunerile.

Aceste substante trebuie introduse cu mare grija in instalatii pentru a nu degrada structura lor si a elementelor componente. Pentru a avea control total asupra procesului de introducere a lichidelor speciale puteti folosi o pompa manuala pentru umplere instalatii termice. 

Ea poate fi utilizata pentru curatare si umplere, este portabila, actionarea este manuala, ceea ce permite un control mult mai bun asupra intregului proces. 

Incarcarea sistemelor se va face la presiuni de pana la 2.5 bari cu o pompa manuala pentru umplere instalatii, pompa e din PVC, foarte rezistent la compusi chimici si antigeluri, cuplarea e rapida la sistem, se realizeaza cu un racord special. 

Furtunul armat este suficient de lung pentru o umplere cat mai rapida si mai simpla, robinetul incarcare si supapa de sens ofera un control total asupra procesului de umplere de fiecare data cand folositi pompa. Rezervorul are pana la cinci litri, intreg echipamentul de umplere se manevreaza usor pentru ca are un design compact.

Multe modele de pompe au si cap pulverizator pentru aplicarea solutiilor chimice pe suprafete si pentru curatarea exterioara camerelor de ardere. Ele se pot utiliza fara probleme pe orice fel de instalatii termice, pot fi depozitate fara probleme in spatii speciale pentru ca nu sunt foarte voluminoase, curatarea si intretinerea lor este foarte simpla. 

Pompele manuale pentru umplerea instalatiilor se pot comanda rapid din online, preturile pot varia in functie de producatori si de dotari, fiecare pompa are specificatii tehnice prezentate clar in pagina de produs, primesc si garantie, se livreaza rapid pana la usa destinatarului. Detalii despre modelele dorite si despre caracteristicile tehnice puteti afla de pe site-urile producatorilor sau ale firmelor care le comercializeaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu