Persoanele cu dizabilitati au la dispozitie toalete ecologice de calitate special concepute pentru ele

Mersul la toaleta este o obisnuita la care nimeni nu are cum sa renunte. Indiferent unde suntem nu avem cum sa anticipam cand anume vom avea nevoie de un wc, asa ca mereu trebuie sa avem in preajma o toaleta. Ce ne facem insa daca suntem imobilizati in scaun cu rotile si trebuie sa mergem urgent la wc. Toaletele normale, amplasate in locuri publice nu permit unei persoane cu handicap locomotor sa le foloseasca, sunt foarte incomode, nu permit accesul cu scaun rulant.

Singura solutie, implementata doar in unele locuri, este cea a unor toalete ecologice pentru persoanele cu dizabilitati, asa cum sunt si cele de la IBRA, special adaptate pentru a fi folosite de cei care nu se pot deplasa. Asigurand un confort sporit si comoditate mare pentru acest tip de persoane, toaletele ecologice de la IBRA stau direct pe sol, sunt ancorate cu elemente de siguranta, au suprafete anti-alunecare la nivelul podelei, persoanele cu handicap au acces foarte usor inauntru. Odata intrat in aceste Toalete ecologice scaunul cu rotile se poate roti in voie la 360 de grade, baza toaletelor este realizata din plastic de calitate si metal cu densitate mare pentru o sustinere foarte buna a greutatii totale a persoanei si a scaunului. Pe piata exista toalete pentru persoanele cu handicap vidanjabile si racordabile, pentru zonele in care este sau nu permis accesul la o retea de canalizare. Rezervoarele au capacitati de colectare mari, exista si bare de prindere, pentru o siguranta sporita in timpul utilizarii, semnalizare pentru ocupat/liber la nivelul inchiderii usii.

Ventilatia constanta asigurata de supape speciale, rezervorul de descarcare foarte simplu si realizarea toaletelor ecologice din PVC sau produse extrudate sunt alte cateva calitati ale acestor produse vandute de IBRA. Componentele interne rezista pana la 10 ani fara a fi inlocuite, rezervorul poate colecta pana la 230 L, iar repararea lor in garantie este asigurata de firmele specializate in acest sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu