Bijuterii din argint cu zirconia din noua Colectie Zamora

Argintul, metalul nobil cu frumoasa lui culoare ,, alb-argintie”, are marele avantaj ca se poate asorta , in cadrul bijuteriilor, cu pietrele de cele mai variate culori si nuante. Majoritatea pietrelor naturale au o singura culoare sau apar intr-o gama restransa de culori si nuante. Cele rare si deosebit de frumoase sunt nestemate! Din pacate, accesul la ele presupune investitii direct proportionale cu calitatea lor. Pietrele sintetice au avantajul de a fi accesibile din punctul de vedere al preturilor si au calitati estetice comparabile cu ale nestematelor.

Diamantul, piatra etalon a frumusetii si duritatii, este si tinta numarul unu in reproducere. De la descoperirea sa, niciodata nu a incetat cautarea replicilor naturale si sintetice ale diamntului. Evident ca, rezulatatele nu au intarziat. Piatra naturala care imita cel mai bine diamantul este zirconul (ZrSiO4), inlocuitor natural al diamntului. Forma sintetica de diamant este zirconia! Zirconia are formula chimica ZrO2 si este un produs relative nou, sintetizat prima data in anul 1977. Pietrele sintetice de zirconia afiseaza cel mai fidel calitatile minunatului diamant. Obtinute prin tehnici chimice avansate, ele pot fi purtatoarele nenumaratelor culori, facand din bijuteriile de argint care le poarta o lume a paradisului. Zirconia cea mai populara este cea incolaora /alba, care impodobeste cerceii, bratarile , pandantivele din aur si din argint, precum si verighetele si inelele de logodna. Zirconia se obtine in cele mai diverse culori, de la roz, galben, portoacliu, rosu, pana la verde, albastru, maro, negru.

Multitudinea de culori purtate de zirconia o face piatra preferata a industriei bijuteriilor. Modelele noi de bijuterii din argint din noua colectie www.zamoracollection.ro, in care artistii s-au intrecut in creatii, imbogatind argintul cu pietre din zirconia de mai multe culori si forme in cadrul aceleiasi bijuterii, au o frumusete absoluta. Imaginea multicolora a unei bijuterii cu mai multe pietre zirconia, slefuite la unghiuri care reflecta lumina diferit, este o exceptie de frumusete.

Tinerele domnisioare, dar si doamnele care iubesc pastelurile, isi pot accesoriza cel mai bine tinutele vestimentare cu bijuterii din argint cu diamante sintetice din zirconia. Vor fi reamarcate, cu siguranta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu