Fara stres si angajati lenesi, avantaje majore ale camerelor de supraveghere

Atentatele din Franta si jafurile armate care se petrec zilnic in toata lumea ar trebui sa va puna pe ganduri atunci cand e vorba de siguranta si confortul dvs., atat la birou, cat si acasa. La birou, angajatii pot sa nu isi faca treaba, pot sa se intalneasca cu persoana suspecte si sa planuiasca fel de fel de atrocitati, acasa, familia poate fi amenintata si locuinta vizitata de indivizi care va vor raul.

De toate aceste griji care va pot macina si va pot cauza un stres inutil puteti scapa rapid instaland camere supraveghere de la eyewatch, magazin virtual cu o gama larga de sisteme de supraveghere si camere pentru interior sau exterior. Oferta lor cuprinde nu mai putin de patru tipuri de camere de supraveghere pentru interior, fiecare cu niste caracteristici care le plaseaza in topul celor mai fiabile sisteme de supraveghere de la ora actuala. Daca tineti la design, atunci puteti alege camere supraveghere interior cu leduri infrarosu, senzor IR care activeaza automat ledurile, foarte utile pentru vedere nocturna si capturare de imagini clare si noaptea, lentila fixa de 3.6 mm si o carcasa din plastic dur cu design deosebit. Senzorul de imagine tip Cmos cu 800 TVL si ledurile infrarosu permit o monitorizare perfecta pana la 20 de metri distanta, filtrul IR CUT, un tip special de obturator mecanic care filtreaza lumina infrarosie ziua pentru imagini mai clare, este dezactivat noaptea, pentru capturi in alb si negru impecabile, pe timpul noptii. Carcasele metalice de la celelalte tipuri de camere supraveghere interior le feresc de actele de vandalism si le permit sa functioneze chiar si in conditii atmosferice vitrege, unghiul de captura este larg, camerele cu lentile varifocale au o mai mare flexibilitate a filmarii, mecanismul de ajustarea manuala a functiilor camerei-zoom sau focus-permitand surprinderea exacta a zonei care intereseaza din tot unghiul capturat de camere.

Montajul este usor, camerele putandu-se instala pe perete, pe tavan doar prin folosirea diblurilor din cutia camerei. Pentru comenzile peste 1.000 de lei livrarea e gratuita, oriunde in tara-se face prin curier, rapid, dupa confirmarea comenzilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu