Cat costa un fotoliu cu masaj

Poate ca foarte multi isi doresc sa aiba propria maseuza la ei acasa sau, de ce nu, sa aiba o sala intreaga de terapie pentru relaxare, un adevarat complex spa, mai mic sau mai mare ar vrea unii, insa de ce sa nu ne multumim si cu putin atunci cand nu se poate mai mult?!

De exemplu unii se multumesc cu modestul masaj pe care sotia il poate face sau invers, iar altii, daca isi permit cheama o maseuza acasa sau un terapeut care sa le ofere o ora - doua de relaxare. Desigur ca variantele de a ne relaxa sunt mult mai multe, de exemplu medicul recomanda miscare in aer liber, plimbari, mai ales pentru cei care lucreaza mult in medii inchise, la birou. Foarte recomandat pentru relaxare este si mersul pe bicicleta, insa acesta necesita timp si o companie placuta cat si foarte multe strazi libere, deci fara trafic. Asadar, ajungem la solutii mult mai practice si mult mai comode, care ce dau ca si rezultat un fotoliu cu masaj. Cat costa insa un fotoliu de acest tip ramane intrebarea multor persoane, deoarece pretul sau atinge foarte usor 10.000 de lei, ceea ce inseamna ca trebuie sa scoti o mica avere din buzunar daca vrei sa te relaxezi la tine acasa. Partea buna este ca un fotoliu de masaj isi poate scoate repede banii daca il folosesti in cadrul unei afaceri, iar daca il folosesti acasa, atunci trebuie sa te gandesti macar la timpul economisit.

Oricum ar fi insa cert este ca atunci cand vine vorba despre pret, un fotoliu cu masaj inseamna foarte multe, iar daca facem raportul calitate - pret, ar trebui in mod sigur sa il achizitionam pe cel mai scump. Dar exista si preturi modeste pentru cei care vor sa inceapa de la un nivel mai mic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu