Botezul – motiv de bucurie si sarbatoare

Dupa nunta, urmatorul eveniment ca importanta in viata unei familii este botezul. Venirea pe lume a unui copil inseamna emotie si trairi speciale, inseamna experiente noi si multe lucruri de invatat, inseamna schimbarea rutinei si primirea unei persoane noi in viata unui cuplu, insa mai mult decat orice inseamna bucurie. De aceea, odata incheiata lista cu cele necesare nasterii si apoi cu cele necesare dotarii camerei bebelusului, dupa vaccinuri si dupa ce intreaga familie se obisnuieste cu scutece, colici si nopti nedormite, vine si randul petrecerii de botez.

Acea ocazie in care familia si prietenii sarbatoresc venirea pe lume a micutului si crestinarea sa. Evenimentul gandit de parintii copilului poate fi unul de anvergura, insa foarte intalnite sunt si botezurile de mai mica amploare, la restaurante nu foarte mari si cu o oferta botez mai mult decat atractiva. Daca petrecerea nu va fi una mare, ci mai degraba o reuniune unde parintii copilului vor sarbatori alaturi de familie si de cativa prieteni apropiati, intr-un cadru intim varianta cea mai buna ar fi aceea de a alege un restaurant care sa ofere si variante de meniu botez ieftin. Recomandarea ar fi sa alegeti un meniu nu cu patru feluri pentru ca ar fi foarte mult, ci mai degraba un meniu mai lejer, cu trei feluri de mancare, sau chiar cu doua, in functie si de ora de la care se organizeaza evenimentul si de ora la care planuiti sa se incheie.

Pentru bauturi, cel mai indicat este meniul cu all inclusive, pentru ca gusturile sunt diferite in general si in functie de categoriile de varsta invitate la eveniment, insa daca nu aveti multi invitati si stiti cam care ar fi bauturile favorite nu ezitati sa cereti si un meniu personalizat, care va poate conveni mai mult. Tortul poate fi comandat chiar de la restaurant sau, daca aveti preferinte, de la un laborator care face torturi pentru copii si despre care aveti recomandari speciale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu