Optimizarea sistemelor de securitate, modalitatea cea mai buna de a tine hotii departe

Nu de putine ori ati auzit despre oameni de afaceri sau persoane simple care, desi si-au luat toate masurile de precautie si si-au instalat cele mai sofisticate sisteme de alarma, tot au fost tinta hotilor foarte inventivi cand vine vorba de modalitati de a sparge o locuinta. Sunt multi care cred ca diferenta dintre o casa bine pazita si una vulnerabila sta doar in instalarea a trei - patru camere si sisteme de alarma moderne, folosirea unui cablu alarma 6x0.24 pentru a le interconecta si un DVR care sa stea martor la toate evenimentele neplacute din propria curte.

Adevarul este ca singura maniera in care poti sa ai garantia ca hotii nu iti vor trece pragul e sa faci alegerile corecte cand cauti sa iti instalezi sisteme de alarma si de securitate si sa fii atent la o serie de greseli, omisiuni, care iti pot da peste cap tot planul de prindere a hotilor pe picior gresit. Prima greseala este sa instalezi sisteme de alarma fara detectie de miscare. Este ca si cum ai vrea sa prinzi un urs, dar nu ai arma si te duci spre el. Sistemele care pornesc inregistrarea doar cand e detectata miscarea sunt mai eficiente, nu se pierde inutil spatiu de stocare si nici energie electrica. Timpul pierdut cu derularea printre sute de frameuri este limitat la vizionarea doar a acelor imagini care au fost captate cand a existat miscare. Ideal ar fi ca toate camerele de supraveghere si senzorii de detectie ai alarmelor sa fie cat mai apropiate de intrarile in locuinta si sa acopere un spatiu cat mai larg. Supravegherea video trebuie combinata mereu si cu cea pe baza de alarma – se va folosi cablu alarma 6x0.24 disponibil pe http://www.castel.ro/ pentru functionarea perfecta a intregului sistem.

Neingrijirea lentilelor camerelor de supraveghere poate sa creeze brese foarte periculoase si sa le permita hotilor sa intre fara probleme in casa, asa ca trebuie curatate periodic. Nu in ultimul rand, pentru optimizarea sistemelor de securitate se pot folosi proiectoare cu detectare de miscare care indeparteaza hotii din moment ce lumina se aprinde imediat ce un individ se afla in raza lor de actiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu