Respiratia urat mirositoare este istorie. S-a inventat dispozitivul-alerta pentru halena

In autobuz, in metrou, sau, mai rau, la o intalnire, respiratia trebuie sa fie perfecta. Spalatul pe dinti si apa de gura ajuta mult la mentirea unei igiene perfecte, insa efectul lor nu dureaza asa de mult. De aici si situatiile neplacute in care toata lumea se fereste de tine iar iubita iti face cadou… un Orbit sau niste bomboane cu multa, da multa, menta.

Pentru a te feri de aceste momente a fost inventata aplicatia care stie sa estimeze cat de urat mirositoare e respiratia ta si te atentioneaza cand iti trebuie o pastila pentru reimprospatarea ei. Mint este ciudata inventie care va distruge complet acele momente stanjenitoare cand trebuie sa tii mana la gura pentru a nu simti si ceilalti mirosul foarte urat. Ce face Mint de la Breathometer este sa masoare calitatea si hidratarea respiratiei, apoi transmite unei aplicatii de pe smartphone datele, urmand sa aiba loc o estimare a gradului de „puturosenie” a respiratiei. Pe o scala de la 1 la 5 se va semnaliza cat de placuta e respiratia, 5 fiind semnalul de alarma pentru cel care o detine. Astfel poate fi controlata permanent sanatatea gurii si a danturii, se pot depista din timp anumite simptome ale unor boli grave, limitandu-se momentele stanjenitoare din viata celor care sufera periodic de halena.

Dispozitivul va putea fi cumparat cel mai probabil de anul viitor, pentru ca in august 2015 se spera sa fie lansat primul prototip, dupa ce vor fi stranse fonduri suficiente cu ajutorul unui site de crowdfunding.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu