Disneyland – transfer privat vs reteaua publica de transport

Disneyland Paris este una dintre destinatiile europene cele mai vanate si pe primul loc in wish-list-ul turistic al familiilor cu copii. Daca sunteti printre cei care calatoresc cu avionul la Disneyland, veti dori desigur sa stiti ce optiuni aveti odata aterizati pe aeroport si cat de repede si mai ales confortabil puteti ajunge la destinatia finala a vacantei.

Daca ati optat pentru cazare in Paris, fie ca aterizati pe Aeroportul Charles de Gaulle, fie ca ati optat pentru cursa care are ca punct terminus Aeroportul Orly sau Beauvais, e bine sa stiti ca de pe aeroport pana in capitala franceza aveti varianta transportului in comun, dar si varianta unui transfer, cum sunt cele organizate de Aero Shuttle Paris Transfers, care cu maximum de rapiditate si confort va conduce direct la locatia aleasa pentru cazare, in Paris. Daca ati optat pentru cazare in zona Disneyland, mai ales ca aici gasiti optiuni variate de cazare, e bine de stiut ca Aero Shuttle Paris Transfers organizeaza si transferuri de la Beauvais la Disneyland, de pe Orly la Disneyland, dar si de pe Charles de Gaulle catre Disneyland. Cum se procedeaza pentru un astfel de transfer care va aduce fara batai de cap in inima distractiei de la Disneyland? Cum va puteti incepe vacanta cu dreptul si fara sa mai pierdeti timp? Nu trebuie decat sa intrati la aeroshuttletransfers.ro sectiunea Transferuri, iar in partea dreapta aveti un formular unde puteti calcula costul transferului, iar daca il gasiti satisfacator puteti face rezervarea online cu doar cateva click-uri. Pentru a verifica pretul transferului nu trebuie decat sa introduceti punctul de plecare si destinatia, dar si numarul de pasageri si tipul transferului (care poate fi privat sau VIP).

Ca idee, costul unui transfer de la Beauvais la Disneyland pentru patru persoane este de aproximativ 135 de euro, un cost comparabil cu cel al transportului cu reteaua publica de transport pariziana pentru patru persoane. Singura diferenta este ca timpul necesar transportului este redus la jumatate, si confortul este incomparabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu