Invitatii online sau clasice pentru botez

Viteza cu care lucrurile se desfasoara in vremurile pe care le traim, lipsa de timp si obisnuinta de a lua lucrurile mai superficial, a condus la o noua “moda” in ceea ce priveste invitatiile pentru petrecerea de botez. Invitatiile online sunt astazi una dintre cele mai folosite cai pe care parintii le folosesc pentru a invita familia, prietenii si colegii la un eveniment altminteri foarte important pentru ei.

Ca nu este o abordare oficiala, formala sau eleganta, este mai mult decat clar, insa ramane de vazut cat este de politicoasa aceasta invitatie. In functie de oaspetii pe care ii asteptam la ceremonie si mai apoi la petrecere, vom sti intotdeauna ce tip de invitatii botez este cel mai adecvat. Daca ne dorim un botez restrans, intr-un stil mai degraba familiar, unde vom fi alaturi de familie si de cativa prieteni apropiati, este ok si suficient sa facem invitatia prin viu grai, telefonic sau personal. In principiu, nu mai este nevoie de o altfel de invitatie, insa daca parintii doresc, pot gasi o platforma online pentru invitatii, unde isi pot folosi creativitatea pentru a alcatui propria invitatie. In general, vor prefera o invitatie cu poza copilului si cateva randuri adresate celor care le vor fi alaturi. Acest tip de invitatie, trimis pe mail, este util si vine chiar ca o surpriza placuta daca invitatii sunt dintre apropiati.

Daca, in schimb, va ganditi la o petrecere mai mare, cu un meniu bine pus la punct, cu decoratiuni florale si tematica, este nepoliticos sa neglijati tocmai invitatiile. Ele sunt calea oficiala prin care invitatilor li se transmite ca sunt asteptati, iar cei care se formalizeaza vor tine cont de atentia pe care le-ati acordat-o sau nu. Invitatia conteaza si pentru ca, alaturi de marturie, este investitia pe care parintii care organizeaza botezul o fac pentru invitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu