Cum sa nu asortezi adidasii?

Desi pantofii sport nu sunt una dintre cele mai stilate si mai elegante tipuri de incaltaminte barbatesti, exista si cateva situatii in care un barbat poate arata bine in adidasi. Care sunt aceste situatii si care sunt cele mai proaste alegeri vestimentare atunci cand decizi sa porti pantofi sport barbati?

Cea mai proasta combinatie vestimentara din toate timpurile – atat de uzuala la barbatii din Romania – este asortarea adidasilor cu perne de aer la blugi, cu curea in talie si tricou – fie lasat pe dinafara, fie bagat in pantalon. Evident, tricoul va fi calcat cu muchii, in cel mai pur stil romanesc!

Trening de fas cu logo-uri mari, vizibile de la departare si adidasi cu perne de aer. Treningurile de fas sunt ele insele o greseala stilistica grava pentru un barbat sportiv, care vrea sa arate si stylish si fin, in acelasi timp. Mergi mai bine pe articole vestimentare din bumbac, sunt sfinte la sala de sport.

Pantofi sport cu pantaloni scurti si soseste pana la jumatatea gambei sau peste glezna. In general este urat ca sosetele sa se vada mult peste linia adidasului, iar daca ciorapii mai au si alta culoare decat cea a pantofilor sport, atunci este si mai lipsit de stil.

Pantofii sport albi nu sunt singura varianta existenta… Pentru un look cat mai stilat orienteaza-te si catre pantofi sport in alte culori, fie ele si culori mai tari (albastru, verde, rosu). Pot arata mai bine si, in functie de model si de grosimea talpii, uneori ii poti asorta si unei tinute casual. Sigur, nu peste 30 de ani…

Pentru adolescenti, perechea potrivita de adidasi poate insemna un boost de mandrie si respect de sine, dar mai ales o crestere a popularitatii. Daca tot porti pantofi sport in fiecare zi, inclusive la intalniri cu o fata care iti place, macar alege adidasii in tendinte, ca sa fii cool. Pe site-urile de incaltaminte online vei gasi mai multe modele de adidasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu