Terenuri Taratasesti

Desi la momentul actual va puteti achizitiona un teren la un pret chiar si cu 75 % mai mic decat cel de acum 5 ani, inca mai sunt zone in Bucuresti, dar si in jurul acestuia, de care nu te poti apropia. Aceste zone sunt fie zone centrale, fine zone foarte bine dezvoltate din punct de vedere a infrastructuri precum cea din nord. Acest lucru, face dificila achizitionarea unui teren in astfel de zone pentru cei care dispun de fonduri insuficiente, si sunt nevoiti sa se orienteze catre altele. 
Din fericire zonele limitrofe Bucurestiului nu duc lipsa de oferte, si chiar mai mult, acestea se gesesc pentru toate buzunarele si gusturile. Pentru oferte mai detaliate este suficient sa faci o cautare pe google dupa zona dorita, de exemplu: “terenuri Tartasesti”, si o multime de oferte, care de care mai atractive vor fi afisate. Dintre zonele cu preturi bune si care sunt la mare cautare pentru constructia de case in jurul Bucurestiului, se numara: Berceni, Domnesti, Tartaresti, Cernica, Frumusani, si altele. 
O alta metoda care va ajuta sa va orientati mai bine este utilizarea unei harti de tipul Google maps. Aici puteti vedea pe langa localizarea exacta a potentialului teren si mai multe detarii despre topologia locului: daca este aproape de padure, de vreun rau sau lac. 
Un alt aspect important la care trebuie sa acordati o atentie sporita este infrastructura pe care o puteti vedea tot pe aceasta harta. Evident ca sunt si alte elemente care trebuiesc luate in considerare ca: apropierea de scoli, magazine, zone de relaxare si nu in ultimul rand vecinii. Decizia achizitiei unui teren , si mai departe, cea de construire a unei case, este una foarte importanta, si evident, nu ar trebuie tratata cu superficialitate. Este bine sa va documentati temeinici inainte de a lua o decizie, pentru ca este una pe termen lung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu