Colon Cleanse formula – aliatul sanatatii florei intestinale

Parerile in ceea ce priveste curatarea si detoxifierea colonului sunt impartite, intre cei care considera ca aceasta este importanta doar ca procedeu pregatitor pentru interventii cum ar fi colonoscopia sau alte interventii chirurgicale, si cei care considera ca o curatare a colonului este neaparat necesara si ca aceasta este echivalentul unei detoxifieri a intregului organism. Sustinatorii ideii de curatare a colonului sustin ca toxinele din tractul gastrointenstinal pot cauza o varietate de probleme de sanatate, cum ar fi artrita, diverse tipuri de alergii sau astm, iar curatarea colonului inseamna sanatate pentru intregul organism prin inlaturarea toxinelor.

Colonul sau intestinul gros este un tub de stocare din interiorul abdomenului, al carui principal scop este acela de a absorbi apa, mineralele, electrolitii si vitaminele din mancarea digerata. De asemenea, tot colonul are ca functie pregatirea si stocarea materiilor fecale inainte de eliminarea acestora. Colonul este cel care primeste resturi metabolice si toxine care vin din sistemul circulator, fiind unul dintre principalele organe de eliminare din organism. Colonul joaca un rol foarte important in procesul digestiv pentru ca faza finala a digestiei are loc in colon prin activitatea bacteriilor de aici. Sistemul digestiv contine si bacterii „prietenoase” si bacterii „neprietenoase”, primele fiind cunoscute ca flora probiotica sau flora intestinala, si avand rol in absorbtia hranei pe care o ingeram. Sanatatea florei intestinale face ca bacteriile neprietenoase sa fie tinute la distanta si astfel contribuie la stoparea bolilor sau infectiilor periculoase pentru organism.
Iata de ce este nevoie ca intestinul gros sau colonul sa treaca prin procedee regulate de curatare, iar in acest sens foarte utile sunt formulele de curatire a colonului, care inlatura substantele toxice si impiedica formarea de noi depuneri de toxine. Colon Cleanse formula, de la http://cufarulnaturii.ro este un detoxifiant natural cu gust de portocale, care mentine intestinele in stare curata. Este usor de administrat, nu are efecte adverse cata vreme este administrat conform instructiunilor si are un efect imediat.

Colon Cleanse Formula ajuta la evacuarea substantelor toxice si contribuie la desprinderea tuturor reziduurilor care raman o perioada lunga in colon devenind toxice pentru organism. De asemenea, eliminarea reziduurilor face ca parazitilor si bacteriilor sa le fie mult mai greu sa supravietuiasca intr-un mediu curat.
Principalul ingredient al Colon Cleanse Formula este Psylliumul, cel care joaca cel mai important rol in curatarea si dezinfectarea colonului. Un colon curat inseamna o mai buna digestie, o mai buna asimilare a substantelor nutritive, si per total un organism care functioneaza mai bine.

Explicatia faptului ca aceasta formula reuseste atat de bine sa curete colonul si sa elimine rezidurile care afecteaza functionarea intregului organism este si concentratia mare de fibre existenta in Colon Cleanse Formula, dar si un complex de vitamine si lactobacili Acidophilus care mentin flora intestinala sanatoasa si nealterata. Din compozitia Colon Cleanse Formula fac parte Vitamina C, Calciu, Natriu, Potasiu, fibre dietetice, zaharuri si carbohidrati.

Produsul este un supliment alimentar care se comercializeaza sub forma de pulbere care se dizolva in apa sau in suc de fructe, iar dupa amdinistrare este necesara administrarea unei cantitati egale de apa.

Spaima lenesilor: bratara care nu te lasa sa stai degeaba

Desigur ca toti am vrea sa nu facem nimic si sa ne vina banii asa, exact cum curge mierea din borcan pe o farfurie. Lenea a devenit o obsesie, un „must have” pe care foarte multi si-l permit si mai castiga si bani fara sa faca aproape nimic. Insa ce te faci cand ai de facut o sumedenie de lucruri la locul de munca si nu prea ai dispozitia generala, nu prea ai chef, pe romaneste, si ai vrea sa te doara fix in cot si sa pleci acasa.

Eh, cum in lume nimic nu e chiar perfect, treaba cu durerea se poate rezolva… Bratara Pavlok si-a propus sa revolutioneze productivitatea la locul de munca si sa ii mentina concentrati pe sarcini chiar si pe cei mai lenesi angajati cu ajutorul… durerii. Creatorul sau, Maneesh Sethi are o istorie destul de scurta online, insa e arhicunoscut de vreo doi ani, mai exact din 2012, cand s-a ferit de Facebook si dependenta de el intr-un mod foarte ciudat-a luat o fata, i-a dat bani numai sa-l palmuiasca bine atunci cand avea tendinta sa intre pe reteaua de socializare. Ideea bratarii e simpla: ori iti faci toate sarcinile pana la capat, ori intra in tine la curent electric sub forma de socuri de la bratara de te saturi de stat degeaba si de „lalaiala”. Foarte buna chiar si pentru cei care lucreaza dimineata si trebuie sa fie in picioare pe la 4-5 maxim, bratara poate sa ii „socheze” pana ii scoala din pat.

Sau, de ce nu, poate fi folosita de cuplurile care nu prea au o viata sexuala foarte palpitanta pentru a stimula partenerul mai putin dispus sa „rupa patu-n doua”, administrandu-i-se socuri cu bratara inteligenta ori de cat ori ritmul de penetrare este mult prea lent sau nu prea mai exista miscarile „viguroase” de la inceputul partidei de amor. Pe piata va putea fi gasita din 2015, pentru 250 de dolari-eu zic ca merita la cati bani poti scoate daca iti faci angajatii mai productivi si mai eficienti, dublandu-le chiar randamentul prin motivarea prin socuri si durere…